Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Відновлення енергопостачання на деокупованій території Херсонщини триває

July 4, 2023

Минулого тижня працювали 32 бригади – це 134 робітників та 55 одиниць техніки. Долучилися до херсонців колеги енергетики з ПАТ “Полтаваобленерго” та ПАТ “Кіровоградобленерго”

Аварійні бригади виконували ремонтні роботи на повітряних лініях напругою 35 кВ, 10 кВ та 0,4 кВ, які живлять населені пункти: смт. Пригір’я, Кочубеєївка, Іванівка, Велика Олександрівка, Благодатівка, Андріївка, Нововоронцовка, Кошари, м. Берислав, Степне, м. Херсон, Посад-Покровське.

У Бериславському районі, у с. Пригір’я, Кочубеївка, Іванівка та с. Велика Олександрівка енергетики працювали за одиночними зверненнями споживачів.

У смт. Нововоронцовка у мережах ПЛ — 0,4 кВ та КТП 10/0,4 кВ виконано огляди повітряних ліній та огляд обладнання ТП.

У м. Берислав у мережах ПЛ — 0,4 кВ виконано ремонт повітряної лінії, у с. Степове та с. Кошари у мережі ПЛ — 10 кВ замінили пошкоджені опори та виконали ремонт повітряної лінії.

У с. Благодатівка та с. Андріївка на КТП виконано демонтаж пошкодженого обладнання.

Вихідними днями енергетики працювали у смт.Високопілля та смт. Нововоронцовка за одиночними зверненнями споживачів, у с. Калініндорф на КТП виконано демонтаж пошкодженого обладнання для подальшого ремонту, у с. Костирка на КТП виконано заміну пошкодженого обладнання.

На території громад Херсонського району, зокрема у м.Херсон продовжують ремонтні роботи в кабельних мережах напругою КЛ-6кВ та КЛ-10кВ.

У мережах ПЛ-0,4 кВ виконано ремонт повітряниї ліній та відремонтовано відгалудження до житлових будинків. Також виконано ремонт РУ — 0,4 кВ після підтоплення.

У с. Посад Покровське ремонтували мережу ПЛ — 10 кВ.

На повітряній мережі ПЛ — 35 кВ виконали заміну пошкодженої опори.

Вихідними днями роботи у кабельних мережах продовжилися. У повітряних мережах ПЛ-0,4 кВ виконано ремонт повітряної лінії після обстрілів, а також

виконано ремонт відгалуджень до житлових будинків та обладнання ЗТП після підтоплення. Ремонт мереж ПЛ — 10 кВ, ПЛ — 6 кВ та ПЛ -0,4кВ.

Проводилися роботи у мережах ПЛ — 150/35 кВ.

Роботи по відновленню тривають. Дякуємо нашим мужнім енергетикам.

Нагору